Lakeside

Where: Enfield, London
When: 2018
Status: Completed

Studio Hatcham have been undertaking the design works for this rear extension to a semi-detached property in Enfield, located within a conservation area. Dropping the floor level of the rear half of the existing property allows for a large cube-like atrium space to be formed, with dimensions close to 5 metres in each axis. This area houses the new kitchen and dining area; with small windows spaced high up to allow framed views to the gardens and surrounds, and light to enter into the minimalist white-walled and concrete-floored space.  
 
IMG_8917 2.jpg
 
Oak clad kitchen and dining space within new rear extension
 
IMG_8906 r.jpg
 
IMG_8902 r.jpg
 
IMG_8851 r.jpg
 
IMG_8928 r.jpg
 
IMG_8859 r.jpg
 
axo lower.jpg
 
IMG_8927 r.jpg