Daubeney

Where: Hackney, London
When: 2017-
Status: Construction

Studio Hatcham have been appointed to undertake the design works to this terrace house in East London. The brief is to extend the ground floor by means of a new infill and rear extension, convert and extend the loft space into a second floor, and refurbish the whole property. We have been asked to explore opening up the confined spaces on the ground floor by removing the heavy structure and creating a clear, physical connection from the front of the house to the rear garden.  The contemporary changes will bring some much needed modernisation to this property, as well as upgrading its core structural elements to safe guard its future. 
 
C:\Users\macsen\Google Drive\BLACK INK\1. JOBS\0000_Drawing Setup\Titlesheets\1_100_A3 Layout1 (1)
 
unnamed (1).jpg
 
Hackney Construction.jpg
 
site+plan.jpg
 
0021_From Garden.jpg
 
0021_From lounge.jpg
 
04.jpg